Clinică veterinară

Echipa Westernvet este aici să-i acorde animalului tău ingrijirea potrivită. Analizăm cu răbdare și dedicare cauza suferințelor și necesitățile animăluțelor care nu au puterea să ne comunice exact ce le doare.

Clinica Westernvet Corbeanca oferă o gamă largă de servicii medicale, pentru a rezolva cat mai multe probleme de sănătate pe care pacienții noștri le pot intampina. Dacă ai intrebări sau ai nevoie de mai multe informații legate de starea pet-ului tău, contactează-ne pentru o programare.

dogs

Consultații

La fiecare vizită, personalul nostru se va asigura să identifice exact problemele pacienților. Vom discuta istoricul medical, informații despre dietă și alte detalii care ne vor ajuta să stabilim un diagnostic corect. Scopul nostru este să descoperim și să prevenim orice posibilă afecțiune, înainte ca aceasta să se agraveze.

Te așteptăm în cabinetul nostru împreună cu animăluțul tău, fie pentru o consultație de rutină sau investigații suplimentare, control anual, vaccinuri sau oricând crezi că are nevoie de ajutorul unui specialist.

pig

Analize

Dispunem de o gamă largă de investigații clinice și paraclinice, pentru a stabili un diagnostic cât mai corect cu echipamente și dotări la cele mai înalte standarde.

mouse

Internare

Îți dorești cea mai bună îngrijire pentru animalul tău de companie? Westernvet Corbeanca este locul în care micii pacienți au parte de asistență medicală 7/7, pe tot parcursul anului: examene medicale, vaccinări, control periodic, servicii de petshop și multe altele într-un pachet complet, complex și accesibil.

Printre serviciile noastre se numără și posibilitatea de internare. Deși poate fi o experiență foarte stresantă pentru tine și animăluțul tău, mai ales că ai vrea să îi fii alături în cele mai dificile momente, te asigurăm că, pe toată perioada internării, îl vom trata cu grijă, atenție și nu îi va lispi toată afecțiunea de care are nevoie.

Facem totul pentru a reduce stresul provocat de perioada în care animalul tău stă departe de tine: spații special amenajate, călduroase și pufoase, tocmai pentru că știm cât de important e confortul pacienților noștri în procesul recuperării. Dacă micuțul blănos are o jucărie preferată, chiar te încurajăm să o aduci atunci când îl lași la noi, pentru că îl va ajuta să se simtă ca acasă și să-și revină mai rapid.

De asemenea, îl poți vizita pentru a-l încuraja și pentru a-i oferi energia bună de care are mare nevoie. Din punct de vedere al hranei, vom stabili împreună un plan de nutriție, în funcție de tratamentul sau dieta care se impune, oferindu-le produse de cea mai bună calitate și treat-uri sănătoase.

dogs

Chirurgie

Orice operație poate fi stresantă, atât pentru tine cât și pentru animalul tău, așa că te asigurăm că micuțul tău este pe mâini bune. Vei afla starea lui înainte, în timpul și după operație, astfel încât să eliminăm stresul și îngrijorarea, indiferent de dificultatea intervenției.

dogs

Radiologie

Începând de anul acesta, ne-am extins aria de investigații pentru companionii tăi necuvântători și am inaugurat laboratorul de imagistică veterinară, lucru care ne ajută să diagnosticăm un număr și mai mare de afecțiuni: radiografii toracice și abdominale, radiografii cu tranzit baritat, radiografii ale sistemului osos, control de gestație, control displazie de sold.

dogs

Farmacie

Ne-am propus să oferim clienților noștri cele mai bune tehnologii de tratament, radiologie, acces la cele mai bune și mai complexe servicii medical-veterinare, dar și tratamente și hrană de specialitate, totul pentru a menține sănătatea și buna dispoziție a animalelor care ne țin companie și ne fac viața mai frumoasă.

Îți stăm la dispoziție cu tot ce ai nevoie pentru micuțul tău necuvântător, începând cu cele mai bune tratamente, vaccinuri, medicamente, hrană de cea mai bună calitate, treat-uri, dar și jucării și multe alte articole de îngrijire.

Echipa Westernvet te va ajuta să alegi cele mai potrivite produse pentru companionii tăi și chiar te va asista cu cele mai bune indicații și metode de administrare a tratamentelor, mai ales atunci când vorbim de animăluțe mai sensibile și greu de convins să-și ia pastila.

dogs

Profilaxie

Știm cu toții că este mult mai ușor și mai indicat să prevenim decât să tratăm. Echipa noastră face tot posibilul să evite apariția sau agravarea bolilor care îți pot afecta animalul de companie, dar avem nevoie și de implicarea stăpânilor, primii care contribuie de fapt la menținerea sănătății animalelor de companie, asigurându-le un control periodic, o dietă sănătoasă, o viață activă, confortul fizic, psihic și emoțional, dar, cel mai important, vaccinurile și deparazitările la timp. Aceste procese sunt esențiale în prevenirea unor boli infecțioase, extrem de periculoase inclusiv pentru stăpâni, cum ar fi Maladia Carre (“jigodia” cum este numită în termeni populari), hidrofobia (Rabia), leptospiroza, parvoviroza sau virusul Parvo.

În cazul câinilor, de exemplu, prima vaccinare este recomandată la 6 săptămâni, în perioada în care puiuții sunt foarte vulnerabili și riscă să capteze tot felul de boli infețioase.

În cazul câinilor, de exemplu, prima vaccinare este recomandată la 6 săptămâni, în perioada în care puiuții sunt foarte vulnerabili și riscă să capteze tot felul de boli infețioase.

Noi îți oferim un plan de vaccinare periodică, în funcție de rasa animalului și alte criterii precum mediul în care trăiește, factorii exteriori la care este expus, anotimpul, greutate, vârstă și alte caracteristici particulare.

Deparazitarea internă și cea externă protejează atât animalul de companie, dar și stăpânul, de afecțiuni grave precum Babesia.

Printre alte metode de profilaxie se numără și cura cu vitamine și calciu, foarte importantă în primul an de viață al animalelor de companie, contribuind la dezvoltarea musculaturii, sistemului osos, respectiv dentiției.

Aflați mai multe despre aceste metode la următoarea vizită la Westernvet Corbeanca, unde vă puteți baza pe sfaturile specialiștilor noștri în materie de prevenție.

dogs