Despre noi

Bine ai venit la Westernvet!

Ne propunem să oferim îngrijire de cea mai înaltă calitate, tuturor pacienților care ne vizitează. Empatia ne definește, mai întâi ca oameni, apoi în relația cu animalele, prin respectul, atenția și implicarea în viața pacienților noștri necuvântători. Tratăm fiecare animăluț individual și cu aceeași blândețe, ca și cum ar fi al nostru, iar satisfacția noastră este starea lor de bine.

Te așteptăm într-o ambianță primitoare, în care animalele se simt familiare și revin mereu cu aceeași încredere.

dogs

Echipa

Ne place să ne considerăm a doua familie pentru animalul tău de companie. Suntem toți iubitori de animale, având la rândul nostru prieteni patrupezi sau înaripați. Facem totul cu pasiune și dedicare față de misiunea pe care am ales-o și suntem aici să te ajutăm in luarea celor mai bune decizii, când vine vorba de pacienții noștri.

Pentru a oferi îngrijire fără compromisuri și servicii de calitate, membrii echipei noastre sunt în continuă formare profesională și personală. Este important să înțelegem emoția și starea fiecărui animal care ne trece pragul și să ne facem mesaria cu suflet, pentru cei care dau din coadă, din aripi sau din urechi.

Dr. Ionel Ciobotaru

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară, urmată de un master în cadrul facultății. Astăzi este medic veterinar specialist și fondator al clinicii WesternVet Corbeanca, unde își dedică cea mai mare parte a timpului pentru a salva animalele și pentru a le face viața mai ușoară stăpânilor. 

Dr. Alexandru Bebereche

Lucrează în cadrul WesternVet Corbeanca încă din 2008. Este pasionat de chirurgie și transformă toate provocările în adevărate oportunități de dezvoltare profesională. Iubește animalele și tratează fiecare pacient cu aceeași dedicare.

Dr. Cristina Husarencu

Face parte din echipa WesternVet din anul 2016. Pasionată de cardiologie, participă constant la cursuri de perfecționare în acest domeniu. Și-a dorit dintotdeauna să ofere cele mai bune servicii medicale pentru a le veni in ajutor animalelor. 

Dr. Emilia Vasilescu 

S-a alăturat echipei Westernvet în anul 2017, iar pasiunile și zonele de expertiză sunt ecografia abdominală și dermatologia.

Dr. Radu Manalachioaie

Și-a petrecut copilăria înconjurat de animale, așa a început să le iubească și visul lui de a deveni medic veterinar s-a îndeplinit. Este pasionat de medicina internă și boli infecțioase ale animalelor de companie. 

Asistent Georgeta Panciu

Este parte din echipa clinicii WesternVet Corbeanca din anul 2016 și mamică pentru 14 pisici și 8 căței. Iubirea față de animale a motivat-o să își dorească să fie mereu în preajma lor și să le ofere ajutorul.

Asistent Neculae Teofil

Este ‘’stilistul’’ WesternVet de peste 6 ani, iar pasiunea lui pentru animale și experiența în domeniul frizeriei canine și feline se vede în buna dispoziție a fiecărui client, care pleacă mereu dând din coadă.

Asistent Mihaela Nicoleta Ghergut

A absolvit liceul veterinar, iar pentru a continua în acest domeniu, a ales să facă parte din echipa WesternVet, unde lucreză de peste 1 an.  

Dr. Alina Lăcrămioara Sonea

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară și a unui masterat în Diagnostic de Laborator, Dr. Alina Lăcrămioara Sonea practică medicină internă, dar și mica și marea chirurgie. Este atrasă de parazitologie, dermatologie și nutriție, iar toate acestea le practică din infinita dragoste față de animale. 

Asistent Thilan

Pasiunea pentru animale l-a adus la WesternVet Corbeanca. Vine tocmai din Sri Lanka și își iubește atât meseria, cât și echipa din care face parte. Dorește să își perfecționeze aptitudinile de groomer și să ajute la salvarea cât mai multor animăluțe nevinovate. 

Recomandari

Profesionalismul și dedicarea medicului veterinar Ionel Ciobotaru au salvat, de-a lungul timpului, o mulțime de suflete inocente, iar acesta este doar începutul. Dr. Ionel Ciobotaru își continuă frumosul drum profesional în cadrul clinicii veterinare Vet Corbeanca by Westernvet. Ca mărturie a rezultatelor deosebite obținute stau numeroasele recomandări ale stăpânilor fericiți, dintre care redăm doar câteva dintre ele.