Pensiune pentru animale de companie

Credem că locul pe care îl alegi pentru a-ți lăsa animalul de companie pentru câteva zile, trebuie să fie un loc în care el să se simtă confortabil, liber și îngrijit. Un loc în care să se obișnuiască și cu alte animale și chiar să-și facă noi prieteni.

dogs

Habitat prietenos și sigur

Amplasate în incinta Complexului Paradisul Verde - Corbeanca, cele cinci spații de cazare din exterior sunt poziționate într-o mică oază, care vara este adăpost de caldură și de zgomotul urban, inducând animalelor o stare de liniște și calm.

Spațiile din interior sunt monitorizate video în permanență, iar întregul amplasament beneficiază de încălzire prin pardoseală și aer condiționat, pentru confortul patrupedelor.

Alimentația

Hrănirea animalelor se face în condiții extrem de igienice, în vase de inox care sunt curățate mecanic și dezinfectate, de cel puțin două ori pe zi.

Oferim hrană uscată de înaltă calitate, dar poți alege să îi lași mâncarea cu care e obișnuit animalul tău în mod normal. Alimentația se face în funcție de necesități, cu o frecvență de 1-3 ori pe zi.

Tipul de hrană variază în funcție de fiecare animal (opțiunea clientului) și poate fi procurată din pet-shop-ul clinicii (de exemplu, animalele cu diabet au nevoie de dietă specială etc.).

Siguranța

Pentru siguranța animalului tău de companie, este bine ca acesta să fie vaccinat la zi, astfel:
Pentru câini:
DHPPi-RL, KC (împotriva tusei de canisă);
Pentru pisici:
CVR, Rabies.

De asemenea, sunt obligatorii deparazitarea internă și cea externă, efectuate cu 7 zile înainte de cazare. În cazul în care sunt necesare oricare din procedurile de mai sus, medicul veterinar de gardă le poate efectua în ziua cazării.

Situații speciale

În pensiunea noastră sunt bineveniți și câinii sau pisicuțele cu probleme de comportament (speriați sau agresivi), pentru că noi credem că fiecare animal, asemeni oamenilor, are personalitatea lui și putem ajuta în vindecarea traumelor și la acomodarea oricărui tip de comportament.

Pentru câinii bătrâni sau cu boli cronice se va face un examen clinic înainte de cazare.

Primim cu drag în pensiunea noastră și alte specii de animale și chiar am fost încântați să avem ca oaspeți speciali păsări de apartament (peruși, papagali), șerpi, maimuțe, hamsteri, purceluși de Guineea, bufnițe, arici și broaște țestoase.

Tarife

Tarifele variază în funcție de perioada și necesitățile speciale, iar transportul poate oscila între 50-100 lei, în funcție de distanță.

 

TARIFE STAȚIONAR

 
   

În perioada Sărbătorilor Pascale (17.04.2020 – 20.04.2020), în intervalul 20 decembrie - 10 ianuarie (Sărbătorile de Iarnă), precum și în sezon (01 august-31 august) tarifele sunt următoarele:

CÂINE <4 KG

45 lei/zi

52 lei/zi

CÂINE 4-10 KG

50 lei/zi

59 lei/zi

CÂINE 10-20 KG

55 lei/zi

65 lei/zi

CÂINE 20-30 KG

60 lei/zi

72 lei/zi

CÂINE 30-50 KG

65 lei/zi

78 lei/zi

CÂINE > 50 KG

75 lei/zi

91 lei/zi

PISICĂ

40 lei/zi

46 lei/zi

ANIMALE EXOTICE (papagali, purceluși Guineea, pești, șerpi, iguane etc.)

25 lei/zi

26 lei/zi

dogs