Ambulanta Veterinara in Bucuresti / Ilfov

ambulanta-veterinara

Ambulanta veterinara: transport sigur pentru animalul dumneavoastra

Exista multe circumstante care necesita interventia unui vehicul echipat cu personal specializat la bord. Sa luam cateva exemple:

Sa presupunem ca un pacient in stare critica trebuie sa fie transportat la clinica pentru a efectua o vizita de specialitate sau o interventie chirurgicala , o spitalizare de terapie intensiva sau chiar pur si simplu un diagnostic de nivel superior, cum ar fi tomografia computerizata sau rezonanta magnetica .

Sa presupunem cazul unei urgente, orice urgenta cu cod galben sau rosu pentru care deplasarea independenta a animalului ar putea cauza riscuri suplimentare pentru sanatatea sa.

Prin ambulanta veterinara pusa la dispozitie de Westernvet, animalul va fi insotit de personal medical profesional, capabili sa-l tina sub anestezie, in monitorizarea continua a parametrilor vitali si sa intervina, daca este necesar.

Ambulanta veterinara Bucuresti si tot judetul Ilfov

Serviciul de ambulanta al clinicii veterinare Westernvet, asigura pentru fiecare calatorie o echipa standard formata dintr-un sofer, o asistenta medicala de terapie intensiva si un medic de la unitatea de anestezie sau terapie intensiva ; ambulanta este echipata cu materiale, instrumente si echipamente pentru prim-ajutor, gestionarea si monitorizarea semnelor vitale ale pacientului.

Acoperim intreaga zona a Bucurestiului și judetului Ilfov (Balotesti, Ostratu, Peris, Dascalu, Ciolpani, Gruiu, Moara Vlasiei, Corbeanca, Petrachioaia, Tunari, Stefanestii de Jos, Mogosoaia).

Cum se acceseaza serviciul de ambulanta veterinara

Clinica veterinara Westernvet garanteaza Serviciul de Prim Ajutor si Ambulanta oricaror animale au nevoie pe toata raza judetului Ilfov. Pentru a accesa serviciul, pur si simplu sunati la 0372917848 sau la 0213699292
Va va raspunde un operator care, dupa ce a constatat necesitatea interventiei, trimite imediat ambulanta la adresa indicata: timpul de interventie este extrem de rapid.

Contactati clinica pentru mai multe informatii

cosmetica-veterinara-catel

Animalul tau merita rasfatat !

Animalul tau de companie face parte din imaginea ta in societate.

Westernvet va pune la dispozitie servicii de cosmetica veterinara la cele mai inalte standarde.

Este de ajuns sa ne sunati, si venim sa va luam animalul de acasa indiferent de serviciul necesar, apoi vi-l aducem inapoi cosmetizat iar plata o puteti face prin transfer bancar

Fara complicatii si fara batai de cap.

Nu ai timp sa-ti aduci animalul la veterinar ?

Nici o problema, venim noi dupa el.

Stim cat de important este timpul si animalutul tau, de aceea WESTERVET are grija de acest aspect

Este de ajuns sa ne sunati, si venim sa va luam animalul de acasa indiferent de serviciul de care aveti nevoie, apoi vi-l aducem inapoi iar plata o puteti face prin transfer bancar

Fara complicatii si fara batai de cap.